N.V. Sintec

Project informatie Structural Engineering

 De  recente projecten:

  • Project: ” The Construction of 1,000 sets of houses and supporting Facilities (phase1) in Suriname”.

Locatie 1 – Richelieu in Commewijne

Locatie 2 – Afdeling 1 Sectie Oldenburg in Paramaribo

Betrokkenheid bij locatie Richelieu: Hydraulisch ontwerp van de ontwateringsinfrastructuur (kanalen, open- en gesloten rioleringen) en bijbehorende betonnen kunstwerken. Ook is het hydraulisch- en constructief ontwerp van de pompgemaal-sluis combinatie door onze afdeling voorbereid.

Betrokkenheid bij locatie Oldenburg: Hydraulisch ontwerp van de ontwateringsinfrastructuur (open rioleringen), bijbehorende betonnen kunstwerken, overlaat, duikerconstructries etc.

Voor verdere informatie betreffende dit project wordt verder verwezen naar de afdeling “Architectural Engineering” (Stedebouwkunde).


  •  Project: “Voorgespannen bruggen in de  strekking Zanderij-Kraka (Dalian-3 project)”

Het project betreft de bouw van drie (3) voorgespannen betonnen bruggen (overspanningen 16 en 34 m), waarbij betonnen en stalen damwanden zijn toegepast ter bescherming van de landhoofden.

Ons bureau is betrokken geweest bij het ontwerp en de directievoering tijdens de uitvoering van deze drie bruggen.

Client: Ministerie van Openbare Werken

Start datum: 2011


  • Project: “Verkavelingsproject Sabaku-Village”

Dit verkavelingsproject, groot 44.5 ha, is gelegen in de plantage Morgenstond en zal dit kalenderjaar worden opgeleverd. Ons bureau heeft het plan voor het bouw- en woonrijpmaken opgesteld en is ook betrokken bij de supervisie over de uitvoering. Er zullen ongeveer 365 kavels worden bouwrijp worden gemaakt.

Client: Pensioenfondsen SLM en Staatsolie

Start datum: 2012


  • Project: “De bouw van het Albina Hospitaal & staff Houses”

De overwegend stalen draagconstructie en funderingen van deze gebouwen zijn door onze afdeling gedimensioneerd. Voor verdere informatie betreffende dit project wordt verder verwezen naar de afdeling “Architectural Engineering” (Utiliteitsbouw).


  • Project:Rehabilitatie Reeberg-polder: sluis en brug”

Het constructief ontwerp van de getijde-sluis en de voorgespannen betonnen brug (13 m) is door onze afdeling uitgevoerd. Voor verdere informatie betreffende dit project wordt verder verwezen naar de afdeling “Wet Infrastructure“.


  • Projecten: “Diverse utiliteitsgebouwen”

Van alle utiliteitsgebouwen, voorbereid door de afdeling “Architectural Engineering” zijn de constructieve ontwepen van de draagconstructie en funderingen door onze afdeling ontworpen.

 

 

 

Covid - 19 Alert !!!

Geachte relaties, Vanwege de heersende Covid 19 pandemie is ons kantoor beperkt open. Voor vragen gelieve te bellen of appen op +597 8825233 of mailen op info@nvsintec.com