Study and Design Ring Dike, Ring Channel & Ring Road in Paramaribo-Noord & Surroundings

Opdrachtgever: Ministerie van Openbare Werken

Locatie: Paramaribo

N.V. Sintec is door het Ministerie van Openbare Werken van Suriname ingehuurd voor het verzorgen van een trajectstudie voor een ringdijk, ringkanaal en ringweg in Paramaribo-Noord.

Langs de kustlijn van het projectgebied (ongeveer 24 km lang) zijn vier verschillende dijkconstructies ontworpen om de kust te beschermen tegen erosie door de oceaan en het verminderen van de invloeden van de zeespiegelstijging. Het projectgebied is 25.000 – 30.000 hectare.

Bij de ontwatering van het gebied Paramaribo-Noord is een Ringkanaal (20 km lengte) ontworpen dat vooral een bergingsfunctie heeft en door middel van bijbehorende werkzaamheden het overtollige afvalwater af te voeren naar de oceaan. De Ringweg welke is ontworpen dient voor een vlotte verkeersafwikkeling in Noord zuidelijke en Oost Westelijke richting

Improving Traffic Situation Coesewijnestreet & Surroundings

Opdrachtgever: Ministerie van Openbare Werken

Locatie: Paramaribo

Ter verbering van de mobiliteit, verkeersveiligheid  en de verkeersdoorstroming is het Ministerie van Openbare Werken van Suriname dit project ter verbetering van de verkeerssituatie in de Coesewijnestraat en omgeving  gestart.

Omschrijving projectgebied: De Leo Eliazerstraat in het Noorden, de Floris Zwakkestraat in het westen, de Coesewijnestraat tot de Weergevondenweg, de Indira Ghandi vanaf de Industrieweg Zuid tot de Van Kallenweg.

N.V. Sintec heeft een studie verricht ter verbetering van de verkeerssituatie aldaar en heeft geodetiche metingen uitgevoerd, gesprekken gevoerd met alle belanghebbenden (Politie, bewoners, enz.) om de problemen in kaart te brengen.

©2022. N.V. Sintec. All Rights Reserved.

Covid - 19 Alert !!!

Geachte relaties, Vanwege de heersende Covid 19 pandemie is ons kantoor beperkt open. Voor vragen gelieve te bellen of appen op +597 8825233 of mailen op info@nvsintec.com